ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Όλε» στη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μέσα σε αποθέωση τη νίκη-πρόκριση επί του ΟΦΗ με 3-0 τσεκάροντας το εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου, κάνοντας το γνωστό «όλε», σήμα κατατεθέν όλων των επιτυχιών του «τριφυλλιού».

«Όλε» στη Λεωφόρο!

Μετά και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου κατευθύνθηκαν προς τη Θύρα 13 κάνοντας «όλε», ενώ αμέσως μετά επανέλαβαν το «όλε» και στο απέναντι πέταλο.

Στη συνέχεια συνέχισαν το πανηγύρι τους  στην κεντρική κερκίδα, μπροστά από τα επίσημα, κλείνοντας αυτή την εξαιρετική βραδιά για τον Παναθηναϊκό. Η Λεωφόρος θύμιζε εποχές τις προηγούμενης δεκαετίας, όταν το “Ολε” είχε καθιερωθεί από τους “πράσινους” στις ευρωπαϊκές βραδιές!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE