ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανονικά στο ΟΑΚΑ ο τελικός

Παρά τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για αλλαγή γηπέδου ενόψει του τελικού της 26ης Απριλίου, τελικά όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, το ματς θα διεξαχθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Κανονικά στο ΟΑΚΑ ο τελικός

Έτσι λοιπόν ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 26 Απριλίου στις 20:30. Παράλληλα αποφασίστηκε πως θα δοθούν από 21.300 εισιτήρια σε κάθε ομάδα, παρά τις πιέσεις των δύο ομάδων για περισσότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.