ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα εισιτήρια του τελικού

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, αποφασίστηκε πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, θα πάρουν από 21.300 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων τους.

Τα εισιτήρια του τελικού

Στη σημερινή σύσκεψη, αποφασίστηκε πως ο τελικό θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο (Σαββάτο 26/4).

Επίσης καθορίστηκε και ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων που θα λάβει η κάθε ομάδα, με την αστυνομία να κόβει τελικά από 1.700 εισιτήρια για κάθε ομάδα, αφού ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε για 23.000.

Αναλυτικά οι τιμές και οι θύρες.

Θύρες 35, 1: 10 ευρώ

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic)
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic) 6.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θύρες 32, 34, 2, 3, 4: 15 ευρώ

Θύρες 5, 6: 25 ευρώ

Θύρες 30, μισή 7: 30 ευρώ

Οι ημέρες διάθεσής των εισιτηρίων, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως όλα δείχνουν πως θα πάμε για την Τετάρτη μετά το Πάσχα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.