ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Στην Ουγγαρία για το «Πούσκας Καπ» οι έφηβοι

Η αποστολή των εφήβων του "τριφυλλιού", βρίσκεται από το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, στην Ουγγαρία, για το τουρνουά "Πούσκας Καπ". Μαζί τους, ταξίδεψε και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς.

Στην Ουγγαρία για το «Πούσκας Καπ» οι έφηβοι

Οι έφηβοι έχουν κληρωθεί να παίξουν με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Ακαδημία Πούσκας, στο τουρνουά “Πουσκας Καπ”, προς τιμήν του Φέρεντς Πούσκας και την Μεγάλη Παρασκευή (18/4 12:00), θα αντιμετωπίσουν την Ουγγρική ομάδα.

Η αποστολή των πράσινων αποτελείται από τους: Βασίλα, Ξενόπουλο, Χρυσικό, Στρατήγη, Θεοχάρη, Ζήκο, Σερβιλάκη, Μπαλατσούρα, Χατζηγιοβάννη, Μίνγκο, Πίσπα, Οικονομόπουλο, Τουρούκη, Ρούμπο, Μεράι, Παπανικολάου, Λάμπρου και Σάμιο.

Με την αποστολή έχουν ταξιδέψει μαζί οι Κώστας Φραντζέσκος, Ράικο Γιάνγιαννιν, Παναγιώτης Μπαρτζόκας, Αλέξης Αλεξόπουλος που αποτελούν το τεχνικό επιτελείο των πράσινων αλλά και ο Νίκος Σάκουλης ο οποίος ήταν διερμηνέας του Φέρεντς Πούσκας και κάθε χρόνο δίνει το παρών.

Μαζί τους ο Μιχαλαριάς

Την φετινή χρονιά την αποστολή του Παναθηναϊκού έχει συνοδεύσει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς ο οποίος εκπροσωπεί ουσιαστικά το τριφύλλι. Δεν αποκλείεται η παρουσία του εκεί να έχει να κάνει και με την προτομή του Φέρεντς Πούσκας που θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έξω από την Λεωφόρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ