ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: “Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς”

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στο Ρ/Σ "Metropolis" και απάντησε στον Ολυμπιακό αναφερόμενος σε επεισόδια που έγιναν κατά το παρελθόν ενώ αποκάλυψε επαφές οργανωμένων Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για μετακίνηση στα ματς των πλέι-οφ.

Αλαφούζος:

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον αθλητικό Metropolis:

Για τα χθεσινά επεισόδια:

«Τα χθεσινά επεισόδια ήταν αναπόφευκτα έπειτα από τη συμπεριφορά που είχε δεχθεί ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Δεν ήταν σωστό, αλλά όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Θυμηθείτε τι είχε γίνει και με μας.Η Ριζούπολη, στο Καραϊσκάκη, που μπήκαν μέσα και χτύπησαν παίκτες μας, αλλά και τώρα τελευταία, πάλι στο Καραϊσκάκη, όπου ο διαιτητής σφύριξε νωρίτερα τη λήξη γιατί μπήκαν μέσα στο γήπεδο οπαδοί. Υπάρχουν και μηνύσεις σε εκκρεμότητα, του Σισέ κατά του Μαρινάκη ή και το αντίθετο, δεν θυμάμαι καλά. Τα πράγματα είχαν εκτραχυνθεί εδώ και καιρό, κάποια στιγμή θα έσκαγε ο θυμός».

Για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη

«Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία καλή σχέση σε επίπεδο διοικήσεων κι ένα υψηλό επίπεδο οπαδικών επαφών. Έχω μιλήσει με τον κ. Σαββίδη κι αυτός έχει την θέληση και προσπαθεί να επιβληθούν όροι ισότητας και ιδιαίτερα στην διαιτησία».

Για τις σχέσεις των δύο ομάδων:

«Απ’ ότι γνωρίζω και από τον Παναθηναϊκό και από τους οργανωμένους έχει γίνει μία επαφή με την θύρα 4 για να έρθουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην Αθήνα στο ματς των πλέι οφ και αντίστοιχα στο άλλο παιχνίδι. Θέλουμε πάρα πολύ να γίνει. Άλλο ο ανταγωνισμός, αλλά να δείξουμε ότι μπορούν να συνυπάρξουν όπως κάναμε και παλιά».

Για τον Ολυμπιακό:

«Ελπίζω να καταλάβει ο Ολυμπιακός ότι με την υπεροπτική στάση που έχει και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο πυροδοτεί αντιδράσεις. Έχει καλές σχέσεις με κάποιες ομάδες, τις ελέγχει, όλοι ξέρουμε ποιες είναι. Θέλει να περάσει με το έτσι θέλω το δικό του, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται. Όποιος δεν πάει μαζί του την πληρώνει κιόλας, όπως για παράδειγμα ο Απόλλωνας».

Για τον τελικό κυπέλλου:

«Είμαι βέβαιος ότι δεν θα γίνει τίποτα. Είναι ντροπή να μας δίνουν μόνο από 21.000 εισιτήρια. Εντάξει να υπάρχουν μερικές κενές θέσεις, αλλά με ένα όριο. Αυτό είναι υπερβολές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ