ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: “Μεγάλη ευκαιρία για τους νέους, ο Παναθηναϊκός”

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Κοτσόλης, μίλησε στο Ρ/Σ "Sentra 103,3" για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και την συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών, ενώ μίλησε και για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού και τη συνολική προσπάθεια.

Κοτσόλης:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Σχετικά με τα όσα έγιναν στην Τούμπα:

«Δεν είναι δυνατό να έχεις καλές σχέσεις και να είσαι φίλος με όλους τους παίκτες, αυτό δεν γίνεται. Αλλά είναι αδιανόητες τέτοιες συμπεριφορές μεταξύ παικτών, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν υπήρχαν παίκτες με την εμπειρία και τη λογική για να φερθούν κατευναστικά.

Εγώ, μεγάλωσα στον Παναθηναϊκό και δεν θα είμαι περισσότερο ή λιγότερο Παναθηναϊκός αν πάω να χωρίσω ένα νεαρό συμπαίκτη μου που καυγαδίζει. Δεν θα κριθώ από αυτό, εγώ θα νιώθω ήσυχος με τη συνείδησή μου».

«Η άποψή μου είναι ότι εδώ και χρόνια δεν υπήρχε κοινή βούληση αποκλειστικά από τους ποδοσφαιριστές για να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Πολλά θα μπορούσαν ν’ αλλάξουν μετά την κατάκτηση του Εuro 2004, οι παίκτες να πρωτοστατήσουν σε κάποιες κινήσεις, αλλά δεν μπόρεσε να υπάρξει κοινός τρόπος σκέψης.

Χθες προσπαθούσα να δω παράλληλα τον αγώνα στην Τούμπα και τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, ο συγκρίσεις μας κάνουν να αισθανόμαστε μόνο ντροπή και θλίψη».

Για την φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού:

«Νιώθουμε υπερήφανοι, γιατί έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο, αν αναλογιστούμε πώς αρχίσαμε τη σεζόν το καλοκαίρι, με νέο τεχνικό, νέο προπονητικό κέντρο, νέα παιδιά, αλλαγή στο προπονητικό κέντρο και τη διοίκηση να προσπαθεί να διευθετήσει παλαιότερες οφειλές.

Είναι μια δικαίωση για όλο το οικοδόμημα του Παναθηναϊκού, γιατί έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια εντός κι εκτός γηπέδου για να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει. Η ομάδα δοκιμάστηκε, έφερε άσχημα αποτελέσματα εντός έδρας στον πρώτο γύρο, αλλά αυτά δεν μας κλόνισαν, μας έκαναν πιο δυνατούς κι αυτό φάνηκε στη συνέχεια».

Για την ευκαιρία που έχουν οι νέοι παίκτες:

«Ουσιαστικά από τους Έλληνες μόνο εγώ έχω μείνει από τους παλιούς. Και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή της χρονιάς αισθανόμουν τεράστιο βάρος. Στην ομάδα προωθήθηκαν νέα παιδιά, που από τη μια κλήθηκαν να φορέσουν μια βαριά φανέλα και από την άλλη έπρεπε να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.Στην ηλικία τους δεν κοιμόμουν από τη χαρά μου όταν μετείχα στο οικογενειακό διπλό, αυτά τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αρχίσουν από τον Παναθηναϊκό μια μεγάλη καριέρα, κατά πόσο εξελιχθούν θα εξαρτηθεί κι από τους ίδιους».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στη συνέχεια της σεζόν:

«Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, σωματικά και πνευματικά είμαστε σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσουμε το μέγιστο δυνατό στα πλέι οφ και στο Κύπελλο. Δεν μπαίνω στη διαδικασία επιλογής, μιας θέσης στο Τσάμπιονς Λιγκ ή την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και βγαίνοντας από το γήπεδο να ξέρουμε ότι έχουμε δώσει το μέγιστο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ