ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σισκάουσκας: “Ο Διαμαντίδης θα δείξει τι αξίζει”

Για μία κλειστή σειρά αγώνων μίλησε ο Ραμούνας Σισκάουσκας, στο sport-express.ru, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και του Παναθηναϊκού.

Σισκάουσκας:

Ο παλαίμαχος πλέον Λιθουανός άσος, χαρακτήρισε την άμυνα των πράσινων ως μια από τις καλύτερες που υπάρχουν στην Ευρώπη, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα είναι πολύ καλύτερος την Παρασκευή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος Λιθουανός άσος

«Πιστεύω πως η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Χάρη σε αυτή και την ευστοχία του στο δεύτερο ημίχρονο επέστρεψε στο ματς. Όμως πιστεύω πως όλα τα παιχνίδια θα κριθούν στην ψυχραιμία που θα δείξουν οι δύο ομάδες. Αυτή που θα είναι πιο δυνατή, θα φτάσει στα ημιτελικά. Θα παίξει ρόλο και η τύχη, γιατί κάθε ματς είναι μία συνολικά εικόνα από πολύ μικρές λεπτομέρειες».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του Διαμαντίδη, απάντησε:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.671 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν θα ψάξω για λεπτομέρειες στο παιχνίδι του. Ο Διαμαντίδης είναι ένας καλός μπασκετμπολίστας και πιστεύω πως την Παρασκευή θα προσπαθήσει να δείξει τι αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.