ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “Τέτοιες νύχτες μας κάνουν πιο δυνατούς”

Απογοητευμένος από την εμφάνιση στο 2ο ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα, όμως εξέφρασε και την αισιοδοξία του πως οι «πράσινοι», θα επιστρέψουν τη σειρά στη Μόσχα.

Γιαννακόπουλος:

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με δήλωση του μετά το τέλος του ματς, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την ήττα και την κακή εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια των αγώνων.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Σήμερα είναι μια δύσκολη νύχτα. Είναι από αυτές που μας κάνουν πιο δυνατούς, Είμαι βέβαιος ότι ο τρόπος που χάσαμε θα μας βγάλει πιο δυνατούς στους αγώνες του ΟΑΚΑ και ότι θα ξαναπάμε Μόσχα για την πρόκριση. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.