ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Δεν είναι αδύνατο…»

Ο συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη, Σωτήρης Μανωλόπουλος θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες για να προκριθεί, ωστόσο θα πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα κυρίως στην επίθεση.

 Μανωλόπουλος: «Δεν είναι αδύνατο…»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Η ΤΣΣΚΑ ήταν πολύ καλύτερη και πολύ πιο εύστοχη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Εμείς μέχρι το 35 ήμασταν σε καλό βαθμό μέσα στο αμυντικό πλάνο, αλλά επιθετικά δεν τηρήσαμε τίποτα από το σχεδιασμό. Χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και χάσαμε την υπομονή μας πηγαίνοντας να κάνουμε επίθεση μετά από μία πάσα.

Δεν θεωρούμε καθόλου ότι είναι αδύνατο. Από τώρα σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε για να κερδίσουμε τη Δευτέρα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε την επίθεσή μας παίζοντας με περισσότερη υπομονή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας».

Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING 45.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.