ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια αποχώρησης Μπαιράμι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», ο Εμίρ Μπαϊράμι συζητάει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το ενδεχόμενο λύσης του συμβολαίου του, αφού δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Σενάρια αποχώρησης Μπαιράμι

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τραυματισμούς και δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα προσδοκώμενα, σύμφωνα με την αξία του. Γεγονός το οποίο έχει προβληματίσει τον Αναστασίου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Μπαϊράμι θα συναντηθεί με ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο λύσης του τετραετούς συμβολαίου του Σουηδού άσου, αφού όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται.

Για την περίπτωση Γκάλο, το δημοσίευμα της εφημερίδας κάνει λόγο για απόσυρση του Παναιτωλικού, κάτι που βολεύει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κάνει πρόταση στη Μπράγκα για να αποκτήσει τον παίκτη.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...