ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Τον περιμένουμε μαζί μας…”

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε κατηγορηματικά σημερινό δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Εμίρ Μπαϊράμι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι και με επίσημη θέση γνωστοποίησε ότι με τον παίκτη έχει γίνει ήδη συζήτηση ενόψει της νέα σεζόν και του έχει τονιστεί ότι τον πιστεύουν και τον υπολογίζουν.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ:

“Ο Μπαϊράμι έχει 4 χρόνια συμβόλαιο και όχι απλά δεν έχει τεθεί κανένα θέμα διακοπής της συνεργασίας μαζί του ,αλλά αντιθέτως σε πρόσφατη κουβέντα πουν έγινε με τον παίκτη του τονίστηκε ότι τον περιμένουμε μαζί μας τη νέα χρονιά και δεν υπάρχει η παραμικρή αρνητική σκέψη και αμφιβολία γι’ αυτόν. Οι συνθήκες, έτσι όπως διαμορφώθηκαν φέτος για τον Εμίρ ,δεν βοήθησαν να αξιολογηθεί και ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να του δώσει όλο το χρόνο και τον χώρο που χρειάζεται για να γυρίσει κοντά μας δυνατός και να δώσει αυτά που πιστεύουμε ότι μπορεί. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται για τον παίκτη δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα κι τις προθέσεις μας “

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ