ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: “Μπορούμε και πιστεύουμε στην ανατροπή”

Με στόχο τη νίκη στο ΟΑΚΑ και το 2-1 στη σειρά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που θα το αφήσει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης, θα παλέψει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δηλώσεις του Αντώνη Φωτση στην ιστοσελίδα "rsport.ru".

Φώτσης:

Ο Αντώνης Φώτσης, τόνισε την αισιοδοξία του για τη νίκη που θα αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, όμως όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αυτό θα είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ

Για το ματς του ΟΑΚΑ:

«Φυσικά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να “σώσουμε” την κατάσταση. Ναι, θα είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά όχι και αφύσικο. Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να επιστρέψουμε στη Μόσχα. Αυτό που θα κάνουμε, είναι να πάμε την υπόθεση βήμα, βήμα. Να διαμορφώσουμε το παιχνίδι μας κατά τρόπο που να μας επιτρέψει την ανατροπή. Μετά τα δυο πρώτα ματς, έχουμε αναλύσει τα πάντα, ο καθένας από τους παίκτες μας ξέρει τι λάθη έκανε και πώς θα τα διορθώσει, ώστε να βελτιωθεί συνολικά η ομάδα. Εντός έδρας παίζουμε καλύτερα και όλα μπορούν να συμβούν».

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος της ομάδας μας, θα είναι δίπλα μας να μας στηρίξει και αυτό πάντα είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κακή εμφάνιση στο 2ο ματς:

«Στο δεύτερο ματς, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, κάτι που συνέβη στην πρεμιέρα, όπου είχαμε μια πραγματική ευκαιρία να φτάσουμε στη νίκη. Στο δεύτερο παιχνίδι, η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.