ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Να μας βοηθήσει με την παρουσία του ο κόσμος μας”

Την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ, θέλει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να αντιστρέψει τη σειρά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αλβέρτης:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης:

Για τα ματς στη Μόσχα:

«Η εικόνα δεν μπορεί να πει ποτέ ψέματα. Παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη φορά. Το δεύτερο παιχνίδι εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά. Αυτό δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Η σειρά έρχεται στο γήπεδό μας και αυτό που πρέπει και θέλουμε να κάνουμε είναι να την πάμε ως το τέλος. Να νικήσουμε στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη Μόσχα».

Για τη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά το 2-0:

«Δεν είπαμε ποτέ ότι θα είναι κάτι εύκολο. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αναλύσεις, για σκέψεις για οτιδήποτε άλλο. Τα παιχνίδια είναι τόσο κοντά το ένα στο άλλο, που απλά πρέπει να ξεπερνάς το καθετί και να προχωράς στο επόμενο».

Για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο ρόστερ, σε σύγκριση με αυτό της ΤΣΣΚΑ:

«Αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Έχουν πολύ ψηλούς παίκτες και καλούς αθλητές και πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις σ’ αυτό και όχι μόνο σ’ αυτό. Θα ετοιμάσουμε κάποια πράγματα και πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.588 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ:

«Αν δεν γεμίσει και αύριο…. Έχει γεμίσει πολλές φορές το ΟΑΚΑ, ο κόσμος έχει γίνει 6ος παίκτης μας τόσες φορές στο παρελθόν και αυτό πιστεύω ότι θα γίνει και αύριο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...