ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: “Ήμασταν πραγματική ομάδα σήμερα”

Στο ότι οι πράσινοι ήταν μια πραγματική ομάδα στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Μανωλόπουλος:

Αρχικά είπε :«Ενδεικτικό για εμάς ήταν η χθεσινή προπόνηση. Ήταν μια από τις καλύτερες που έχουμε κάνει φέτος, οι παίκτες έδειξαν πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμασταν μια πραγματική ομάδα σήμερα. Όλοι συμμετείχαν. Ο κόσμος μας έδωσε φοβερή ενέργεια και κουράγιο, ειδικά κάποιες στιγμές που η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να γυρίσει το ματς. Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε, είχαμε 13 επιθετικά ριμπάουντ έναντι 7 της ΤΣΣΚΑ. Επιθετικά δεν ήμασταν πολύ καλοί, όμως παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει καταπληκτική άμυνα με σκληρά κορμιά. Θέλουμε βελτίωση και πάλι αύριο στην προπόνηση αυτό θα κάνουμε.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους παίκτες, έδωσαν ό, τι είχαν και ήταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Κάποια πράγματα που θέλαμε τα κάναμε, κάποια δεν χρειάστηκαν, οπότε τα κρατάμε για αργότερα».

Τέλος, σχολίασε για την επόμενη αναμέτρηση…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε. Πρέπει να χαρούμε απόψε και αύριο στην προπόνηση να δούμε τα λάθη μας και όσα κάναμε σωστά, για να πάμε στο επόμενο ματς για τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.