ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: “Πιστεύουμε στην κατάκτηση του κυπέλλου”

Έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες ενός τελικού δήλωσε ο Στέφανος Κοτσόλης στο Ρ/Σ "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", εν όψει του μεγάλου αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Κοτσόλης:

Ο φετινός Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει την ωριμότητα και την αγωνιστική ετοιμότητα για να κατακτήσει το κύπελλο, όπως δήλωσε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής«τριφυλλιού», Στέφανος Κοτσόλης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει του τελικού του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

«Θεωρώ πως είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά έχουμε κι εμείς καλή ομάδα και πιστεύουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ένας τελικός κρίνεται σε λεπτομέρειες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Στην αρχή είχαμε αντιμετωπίσει προβλήματα, αλλά πλέον πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι», τόνισε.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί  ξανά το 2007 σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας, ως ποδοσφαιριστής της Λάρισας απέναντι στην τωρινή του ομάδα, την οποία τότε είχε πληγώσει και σε σχετική ερώτηση απάντησε: «Είναι τιμή να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι κι εύχομαι να αγωνιστώ. Δεν υπάρχει σύγκριση, είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, είναι η ομάδα μου κι έχω μεγαλώσει σε αυτή», τόνισε κλείνοντας ο τερματοφύλακας του “τριφυλλιού”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ