ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ματσιούλις: “Ο Αλβέρτης μας έδωσε αυτοπεποίθηση”

Ο Γιόνας Ματσιούλις, τόνισε την αυτοπεποίθηση που τους έδωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από τότε που ανέλαβε τα ηνία στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια, μέσα από το αφιέρωμα που του έκανε, η ιστοσελίδα της Euroleague.

Ματσιούλις:

Αφιέρωμα στον Γιόνας Ματσιούλις φιλοξενεί η Ευρωλίγκα. Ο Λιθουανός φόργουορντ αναφέρεται στο τι άλλαξε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

«Το πιο σημαντικό που έφερε ο νέος προπονητής είναι η αυτοπεποίθηση. Μας επέτρεψε να παίξουμε λίγο πιο ελεύθερα, πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη πίεση στην μπάλα», ανέφερε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην έφεσή του στα κλεψίματα και το μαχητικό του πνεύμα. «Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Όταν προσπαθείς να παίξεις σκληρή άμυνα μπορείς να κάνεις κλεψίματα. Σε μένα γίνεται ίσως λίγο πιο συχνά, αλλά κάποιες φορές κλέβεις μπάλες κι από τύχη. Πάντα είμαι μέσα στη μάχη για κάθε ριμπάουντ και κάθε… αδέσποτη μπάλα. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ», τόνισε.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το μπάσκετ ασχολήθηκε επειδή οι γονείς του δεν άντεχαν τη ζωηράδα του. «Άρχισα στις ακαδημίες του Άρβιντας Σαμπόνις. Οι γονείς μου με πήγαν εκεί γιατί ήμουν πολύ ζωηρό παιδί και ήθελαν να διοχετεύσω εκεί την ενέργειά μου. Μετά τις προπονήσεις είσαι πιο ήρεμος και μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με το διάβασμα. Με βοήθησε αυτό», δήλωσε γελώντας ο Ματσιούλις.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη φάρσα που του έκανε πρόσφατα ο Τζέιμς Γκιστ. «Ήταν να έρθουν οι γονείς μου λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου. Είχα ξεχάσει να κλειδώσω το αυτοκίνητό μου και ο Γκιστ το άνοιξε και το έκανε άνω κάτω. Έπρεπε να το τακτοποιήσω κι άργησα να πάω στο αεροδρόμιο για να πάρω τους γονείς μου. Κάνουμε τέτοιες πλάκες μεταξύ μας. Του την έφερα κι εγώ όμως».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...