ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παράταση στην πώληση των εισιτηρίων!

Μέχρι της 9 το βράδυ θα παραμείνουν ανοικτα τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαΐδης» λόγο αυξημένης ζήτησης.

Παράταση στην πώληση των εισιτηρίων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για την τέταρτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας  (23/4, 19:30), τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παραμείνουν σήμερα (22/4) ανοιχτά ως τις 9μ.μ.

Αύριο (23/4), τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα λειτουργήσουν από τις 9π.μ. μέχρι τις 3μ.μ., ενώ εφόσον μείνουν εισιτήρια, αυτά θα συνεχίσουν να πωλούνται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 3:30μ.μ. μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Παράλληλα, οι φίλοι των «πράσινων» μπορούν προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.”

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 55.002 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...