ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Καρδιά, ψυχή και μυαλό» (vids)

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του στη Media Day του Παναθηναϊκού στο Κορωπί αναφέρθηκε στον τελικό του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως αυτό που χρειάζεται το «τριφύλλι» είναι καρδιά, ψυχή και μυαλό.

Μπεργκ: «Καρδιά, ψυχή και μυαλό» (vids)

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως όλα αυτά που έγιναν εκεί δεν είναι ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

«Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες είναι ίδιας βαρύτητας. Μας κερδίσανε αυτοί, τους κερδίσαμε και εμείς στο πρωτάθλημα. Και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη, οπότε και οι δυο θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλοι επιθυμούν τη νίκη και νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία να πετύχεις κάτι, να κερδίσεις κάτι, πιστεύω ότι με καρδιά, ψυχή και μυαλό μπορούμε να τα καταφέρουμε και θέλουμε πολύ να κερδίσουμε.

Ότι έγινε στην Τούμπα, δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, η κάθε ομάδα θα προσπαθήσει στον αγωνιστικό χώρο να βάλει τα δυνατά της και ο καλύτερος θα κερδίσει. Επαναλαμβάνω αυτά που συνέβησαν στην Τούμπα, δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Βεβαίως το ελπίζω, όμως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, βεβαίως θα έχω μεγάλη χαρά αν σημειώσω κάποιο γκολ, αλλά το βασικό και το πιο σημαντικό από το να σκοράρεις είναι να βοηθήσεις για να έρθει η νίκη».

[jwplayer mediaid=”17384″]

[jwplayer mediaid=”17385″]

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.