ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστ: «Ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος» (vid)

Το σύνθημα της νίκης επί της ΤΣΣΚΑ απόψε στο ΟΑΚΑ, έδωσε ο Μάικ Μπατίστ σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της «πράσινης» ΚΑΕ στο you tube.

Μπατίστ: «Ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος» (vid)

Ο Αμερικάνος άσος αναφέρθηκε και στον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη χαρακτηρίζοντας τον, ως τον καλύτερο, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα είναι έτοιμη, κάτι που απέδειξε και στον προχθεσινό αγώνα.

Αναλυτικά:

«Είμαστε έτοιμοι, το δείξαμε και στο τρίτο παιχνίδι πως είμαστε έτοιμοι. Αποφύγαμε τη «σκούπα», που ήταν ένας από τους στόχους μας μετά τις δύο ήττες μας στη Ρωσία. Στόχος είναι να ισοφαρίσουμε και να επιστρέψουμε στη Μόσχα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι πολύ σημαντικό να γεμίσει το γήπεδο. Πάντα τρεφόμαστε από τον κόσμο και μας δίνει ενέργεια. Αυτό συνέβη και τη Δευτέρα και ελπίζω να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα και ακόμη καλύτερη την Τετάρτη».

Για τον «3D»: «Είναι ο καλύτερος. Με έχει βοηθήσει πολύ κι εμένα με τις πάσες του. Όλοι οι συμπαίκτες του λένε πως είναι ξεχωριστό να αγωνίζεσαι δίπλα του, γιατί πάντα θυσιάζεται για το καλό της ομάδας».

[jwplayer mediaid=”17426″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.