ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γίνονται ανάρπαστα…

Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, από τη θύρα 4 του «Απ. Νικολαΐδης» και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα σε λίγες μόλις ώρες.

Γίνονται ανάρπαστα…

Η διάθεση των εισιτηρίων σήμερα αφορά τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έως και την Πέμπτη (24/4) στη 13:00 το μεσημέρι, όπου και θα διατεθούν στα μη μέλη της Συμμαχίας, όσα μείνουν απούλητα.

Από τις 10:00 έως και τις 19:00 στην θύρα 4 της Λεωφόρου οι εγγεγραμμένοι στην Παναθηναϊκή Συμμαχία με την επίδειξη της κάρτας μέλους σε αυτή θα μπορούν να προμηθεύονται έως και δυο «μαγικά χαρτάκια» έκαστος.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας στις θύρες 13, 14, και 7 θα εξυπηρετηθούν από τους συνδέσμους αποκλειστικά και όχι από τη θύρα 4 της Λεωφόρου. Οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από την ΠΑΛΕΦΙΠ (θύρα 32, ΟΑΚΑ), αλλά και από τη «Θύρα 13» (θύρες 1, 3, 35, 2), με τον κάθε κάτοχο συνδεσμιακής κάρτας διαρκείας να δικαιούται ένα εισιτήριο.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic)
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic) 6.357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι τιμές: θύρες 1 και 35 (10 ευρώ), θύρες 2, 3, 4, 32, 34 (τιμή 15 ευρώ), θύρες 5, 6 (25 ευρώ), θύρες 7Α και 30 (30 ευρώ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.