ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έρευνα από την Ευρωλίγκα για τις δηλώσεις Γιαννακόπουλου

Έναν εμπειρογνώμονα όρισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου, ούτως ώστε να διεξάγει έρευνα για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Έρευνα από την Ευρωλίγκα για τις δηλώσεις Γιαννακόπουλου

«Σήμερα, εκτός από την ΤΣΣΚΑ, κερδίσαμε και τους σε εντεταλμένη υπηρεσία διαιτητές», ήταν η δήλωση του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, η οποία στάθηκε αφορμή για την αντίδραση του Μπερτομέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:

«Η Ευρωλίγκα διεξάγει εσωτερική έρευνα με αφορμή γεγονότα που έγιναν στο πλαίσιο του αγώνα των πλέι οφ της Δευτέρας 21 Απριλίου μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 5.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ένα συμβάν, σε ορισμένα ΜΜΕ αλλά και στο επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκαν σχόλια που αμφισβητούσαν την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία των διαιτητών, τα οποία αποδίδονται στον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τέτοια σχόλια παραβιάζουν τους κανονισμούς της διοργάνωσης.

Σε ένα άλλο συμβάν, οι διαιτητές ανέφεραν τη χρήση σειρήνας στην αρένα, η οποία έμοιαζε να ακούγεται από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Αν επιβεβαιωθεί, η χρήση σειρήνας παραβαίνει τον Πειθαρχικό Κώδικα της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 65-59 τον αγώνα της Δευτέρας, στην πρώτη νίκη της ομάδας στη σειρά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα φιλοξενήσει τον 4ο αγώνα στην έδρα του την Τετάρτη.

Όσον αφορά τους κανονισμούς της διοργάνωσης, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, έχει ορίσει έναν εμπειρογνώμονα για να εξετάσει τα περιστατικά».

loading...