ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

Η στιγμή πλησιάζει. Ο Παναθηναϊκός μας είναι κοντά σε έναν ακόμη τίτλο κι εμείς όλοι μας προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα. Γράφει ο Ψυχίατρος.

Όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

Είναι το χρέος μας. Η υποχρέωσή μας απέναντι στον σύλλογο, στους ίδιους μας τους εαυτούς, αλλά και στην τεράστια ιστορία της Θύρας 13. Δεν «μασάμε» από τα όσα ακούγονται ή και γράφονται από διάφορους. Δεν «τσιμπάμε» στις όποιες προκλήσεις και πάμε στο Ολυμπιακό Στάδιο για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα.

Να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα αντάξια του ονόματος της Θύρας 13, να φωνάζουμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, να στηρίξουμε τις προσπάθειες των παικτών μας. Και στην τελική, να αφήσουμε τα λαρύγγια μας στην Καλογρέζα.

Κύριοι… Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και ετοιμαστείτε για τη μεγάλη «μάχη» του Σαββάτου. Σ’ αυτή τη «μάχη» ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βγει νικητής. Χωρίς ακρότητες, χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο, χωρίς τίποτα περισσότερα παρά φωνή, πάθος, παλμό.

Αυτό το Σάββατο, κάνουμε το ΟΑΚΑ ξανά δικό μας και θυμίζουμε σε όλους μας τι σημαίνει κόσμος του Παναθηναϊκού. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το μεσημέρι του Σαββάτου…

Υ.Γ.: Περνούσα το πρωί με τη μηχανή από το γήπεδο της Λεωφόρου. Σταμάτησα για λίγο και χάζεψα την εικόνα. Και τι εικόνα, ε; Κόσμος να περιμένει για ένα εισιτήριο, χαμογελαστά πρόσωπα και μια αισιοδοξία, που όμοιά της δεν θυμάμαι προσωπικά στο παρελθόν. Αυτό λέγεται, Παναθηναϊκή υγεία!

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ