ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήμερα Κορωπί… από αύριο ΟΑΚΑ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Σήμερα Κορωπί... από αύριο ΟΑΚΑ

Η πρωινή προπόνηση των «πρασίνων» περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, καθώς και κυκλοφορία της μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπαιράμι και Ντίνας, με τον πρώτο να μην υπολογίζεται για τον τελικό.

Η αυριανή προπόνηση του «τριφυλλιού» θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, στις 17:00 το απόγευμα, με την είσοδο των ΜΜΕ να επιτρέπεται μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.