ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μεσίνα: “Κανένα ματς στο ΟΑΚΑ δεν είναι εύκολο”

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα, παραδέχθηκε στη συνέντευξη τύπου, πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να παίζεις σε κατάμεστο ΟΑΚΑ, ενώ δεν θέλησε να κάνει περαιτέρω αναλύσεις, γιατί την Παρασκευή, έρχεται το 5ο και καθοριστικό ματς πρόκρισης, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μεσίνα:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεσίνα

Για το ματς:

‘Ήταν σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που νίκησε. Θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει πάει και στις δύο πλευρές. Πήγε στην πλευρά του Παναθηναϊκού, δεν είναι ώρα για αναλύσεις. Πρέπει να ετοιμαστούμε για τον πέμπτο αγώνα”.

Αν έχει άγχος η ΤΣΣΚΑ μετά την ισοφάριση της σειράς: 

‘”Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν εύκολο να έρθω εδώ και να νικήσω. Χάσαμε ένα παιχνίδι με έξι πόντους κι ένα στην παράταση. Πρέπει να έρχεσαι και να παλεύεις”.

Αν θα παίξει στο 5ο μάτς ο Τεόντοσιτς:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

”Προπονείται στη Μόσχα ο Τεόντοσιτς. Ξέραμε ότι θα ήταν μεγάλη η απουσία του. Θα δούμε την αποκατάστασή του και αν θα παίξει τελικά”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.