ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Μόσχα με Γιαννακόπουλο

Την αποστολή της ομάδας στη Μόσχα θα συνοδεύσει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όπως ό ίδιος ανέφερε, τονίζοντας πως η ομάδα πάει να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της.

Στην Μόσχα με Γιαννακόπουλο

Επίσης ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είπε πως ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν, ενώ άφησε και αιχμές για τη διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της nova, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Εδώ είναι ΟΑΚΑ. Πάμε να το κερδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δυστυχώς απαγορεύεται να μιλήσουμε για τη διαιτησία, αλλιώς θα είχα πάρα πολλά να πω. Όλος ο φίλαθλος κόσμος είδε και σήμερα τι έγινε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα ακολουθήσει την ομάδα στη Μόσχα και το αν είπε κάτι στους παίκτες μετά το ματς:

«Εξυπακούεται. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Υπάρχει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που είναι 25 χρόνια στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει τα πάντα για το τί χρειάζεται μια ομάδα, είμαι βέβαιος πως θα έχει την ψυχολογία των στα ύψη. Όπως σας είπα και πριν, πάμε να τους κερδίσουμε, πάμε στο Final 4. Πρέπει να πάμε στο Final 4. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανέναν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.