ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Κάκος στον τελικό

Ο Τάσος Κάκος κλήθηκε να διευθύνει τον μεγάλο τελικό κυπέλλου το βράδυ του Σαββάτου (20:00) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Κάκος στον τελικό

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας, θα διευθύνει για 4η φορά τελικό κυπέλλου στην καριέρα του, με επόπτες τους Μιχάλη Καρσιώτη από τον σύνδεσμο Κορινθίας και Δαμιανό Ευθυμιάδη του συνδέσμου Πιερίας.

Τέταρτος ορίστηκε ο Στάυρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών, ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Ανδρέας Παππάς. Παρατηρητής ο Αντώνιος Σίπκας.

Οι προηγούμενοι τελικοί του Τάσου Κάκου: 2008-09 (Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-4 στην παράταση και 15-14 στα πέναλτι), 2009-10 (Παναθηναϊκός-Άρης 1-0) και 2010-11 (ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-0).

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic)
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic) 6.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.