ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Έτοιμος για την αυριανή μάχη της Μόσχας είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Αλβέρτης: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Μόσχα με στόχο τη νίκη στο αυριανό ματς με την ΤΣΣΚΑ και την πρόκριση στο Final-4 του Μιλάνου. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φραγκίσκος Αλβέρτης κατά την άφιξη της «πράσινης» αποστολής στο αεροδρόμιο μίλησε για το ματς, λέγοντας πως όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης:

«Πάμε στη Μόσχα για να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε μια νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση. Όλοι είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι οι παίκτες κάνουν το καλύτερο δυνατό και αυτό θέλουμε και πρέπει να κάνουμε και στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς. Το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, για να κάνουμε αυτό το βήμα που χρειάζεται για να είμαστε στο Final Four».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.612 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...