ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τιμωρία από Euroleague σε Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου μίας αγωνιστικής, την οποία θα εκτίσει την σεζόν 2014-15 τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τη συμπεριφορά του στο 3ο και το 4ο παιχνίδι με την ΤΣΣKA Μόσχας. Επίσης χρηματικό πρόστιμο θα κληθεί να πληρώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τιμωρία από Euroleague σε Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είχε καταφερθεί κατά της διαιτησίας μετά το τρίτο παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα, δηλώσεις πάντως για τις οποίες έσπευσαν σε διευκρινήσεις οι «πράσινοι» μέσω επίσημης ανακοίνωσης τους. Αιχμές ωστόσο για τη διαιτησία άφησε και μετά το παιχνίδι της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να έρθει και η τιμωρία από τη διοργανώτρια αρχή. 

‘Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ευρωλίγκα, τιμωρείται με ποινή μίας αγωνιστικής απαγόρευσης εισόδου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του “τριφυλλιού” για τη σεζόν 2014-15 λόγω ασεβών σχολίων, κατά των διαιτητών και στα δύο τελευταία παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και πρόστιμο 10 χιλ. ευρώ.

Παράλληλα τιμωρήθηκε και ο σύλλογος με χρηματικό πρόστιμο 11.501 ευρώ, επειδή στο τρίτο παιχνίδι ακούστηκαν από τα μεγάφωνα σειρήνες, ενώ στο τέταρτο εισήλθαν οπαδοί της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο πριν και μετά τη λήξη του αγώνα.

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 5.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...