Γεωργιάδης: “Είναι μεγάλη χαρά για μένα”

Γεωργιάδης: “Είναι μεγάλη χαρά για μένα”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης, με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, μίλησε για τη συνήθεια να κερδίζει πάντα το κύπελλο Ελλάδος, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα για όσα έχει πετύχει στο "τριφύλλι" τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη

“Δεν είναι συνηθισμένο μετά από 37 χρόνια ένας τελικός Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ. Είναι ιστορικό. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα. Έχουμε ικανότητα, αξία και ελπίζω να είμαστε εμείς που θα πάρουμε το τρόπαιο αυτό”.

Για το αν ετοιμάζει εκπλήξεις:

“Εκπλήξεις δεν υπάρχουν αυτή την εποχή. Όλες οι ομάδες γνωρίζονται. Και εγώ θα ήθελα τους 3 παίκτες. Λυπάμαι αλλά μπορούμε και με αυτούς που έχουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Όταν ξεκινά ένα ματς ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάει. Πρέπει να κάνεις άμυνα, να επιτεθείς, είναι ιδιαίτερο ματς. Ένας τελικός, θα κριθεί και από τις λεπτομέρειες.”

Για την κουβέντα που δεν… γίνεται για την διαιτησία:

Βόμβα: Το… τέλος του Ανδρουλάκη!
POPULAR NOW Βόμβα: Το… τέλος του Ανδρουλάκη!

“Δεν ανησυχώ καθόλου για την διαιτησία. Να κάνουν το δύσκολο έργο τους. Να έχουν μία άξια διαιτησία. Ίσως δεν έχει ακουστεί γιατί και ο συνάδελφος δεν θα ανησυχεί για την διαιτησία”.

Που θα κριθεί ο τελικός:

“Όλα παίζουν ρόλο. Στην τύχη, στις στιγμές, σε όλο το γήπεδο. Ας ελπίσουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού”.

Πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ το τρόπαιο:

“Είμαστε μεγάλη ομάδα που στερείτε τίτλους. Έχουμε έναν ισχυρό μεγαλομέτοχο και θέλουμε αύριο να πάρουμε το τρόπαιο για να νιώσει και αυτός ο άνθρωπος την χαρά της κατάκτησης του Κυπέλλου”.

Για τους τελικούς που έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής:

“Έχω παίξει 7 τελικούς, έχω πάρει τους 5.  Με απλά μαθηματικά θσ σκόραρα αύριο. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω”.

Για τα μέτρα ασφαλείας:

Δεν αισθάνομαι όμορφα. Στην Ευρώπη είναι γιορτή. Εδώ μεγάλωσα, ξέρουμε τι γίνετε, μου είναι γνωστά. Ας ελπίσουμε να μην γίνει τίποτα”.

Για το μέλλον του σε συνάρτηση με πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου:

“Το δικό μου το μέλλον δεν είναι σημαντικό. Είμαι σίγουρος, όμως, πως η ομάδα θα δυναμώσει, θα εξελιχθεί. Είμαι σίγουρος”.

Για το πως θα ψάξει ο ΠΑΟΚ την νίκη:

“Στο μυαλό μας είναι η νίκη. Δεν μας νοιάζει το σκορ. Θα δούμε. Υπάρχουν ερωτηματικά που γενιούντε κατά την διάρκεια του ματς. Εκεί χρειάστηκε να παίξουμε άμυνα με τον Ολυμπιακό. Το κάναμε εξαιρετικά”.

Για την ενδεκάδα:

“Κατά κύριο λόγο έχω αποφασίσει. Υπάρχουν 1-2 ερωτηματικά που έχουν να κάνουν και με πρόσωπο και με τακτική”.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια:

“Βλέπω το πάθος και την λαχτάρα και την δίψα για το Κύπελλο. Το βλέπω κάθε μέρα”.

Για τον Παναθηναϊκό και τον Νταμπίζα:

“Χαίρομαι για τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα χαίρομαι για τον φίλο μου τον Νίκο. Αφού τα κατάφερε και εκεί με όλα αυτά τα ερωτήματα που υπήρχαν. Είναι άξιος και μπράβο του. Χαίρομαι πολύ για αυτόν”.

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ