ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνάντηση με τους οργανωμένους

Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς, είχε ο Γιάννης Αλαφούζος, με σκοπό την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού.

Συνάντηση με τους οργανωμένους

Όπως είχε προαναγγελθεί, αντιπροσωπεία οργανωμένων επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σκοπό να συναντηθεί με τον επικεφαλής της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε αυξημένη προσοχή και να μην υπάρξουν προκλήσεις από την πλευρά του Παναθηναϊκού, με τους οργανωμένους να τονίζουν πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την περιφρούρηση της τάξης.

Στόχος και των δύο πλευρών είναι να προστατευτεί η ομάδα, όπως έχει γίνει πολλές φορές την φετινή χρονιά, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να υπάρξει οποιαδήποτε οικονομική ζημιά για το “τριφύλλι”.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 258.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ