ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Εκπτώσεις από Greenteam

Έκπτωση 30% στην μπλε εμφάνιση που φόρεσε η ομάδα στο Κύπελλο και στους εκτός έδρας αγώνες.

Εκπτώσεις από Greenteam

Η Greenteam ενημερώνει τους φιλάθλους πως η μπλε εμφάνιση του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν έχει έκπτωση 30% στη φανέλα, το σορτς και τις κάλτσες.

Ο σχεδιασμός της adidas για τη πρωτότυπη μπλε εμφάνιση -που η ομάδα φόρεσε στο Κύπελλο και στους εκτός έδρας αγώνες της φετινής χρονιάς-, συνδυάστηκε με την επιστροφή μας στη Λεωφόρο και με τα δεκάδες παιχνίδια που η Εθνική Ελλάδος έδωσε στο ιστορικό μας γήπεδο για πάνω από 55 χρόνια.

Οι αγορές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης σελίδας της Greenteam στο (www.greenteam.gr) και τηλεφωνικά στο: 210-6470970 και σε όλα τα καταστήματα.

Η Greenteam εύχεται  στο “τριφύλλι” καλή επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE