ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαυροκεφαλίδης: “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας”

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης φανερά απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του στον πέμπτο ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, χαρακτήρισε απογοητευτική την εμφάνιση της ομάδας του.

Μαυροκεφαλίδης:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής σέντερ

«Είναι λίγοι οι πόντοι για να κερδίσεις μία μάχη ειδικά με την ΤΣΣΚΑ. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Το σκορ ξέφυγε και πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Γενικά η ΤΣΣΚΑ παίζει εξαιρετική άμυνα. Έχει κάποιες αδυναμίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Οι αντίπαλοι κυριάρχησαν στα ριμπάουντ και μας κέρδισαν κατά κράτος σε αρκετά στοιχεία. Πρέπει να συνδυάζονται και άμυνα και επίθεση. Είμαστε βελτιωμένοι επιθετικά γενικά, αλλά στο παιχνίδι αυτό ήμασταν πολύ κακοί».

«Νομίζω αποδείξαμε πως ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Κάναμε όμως δύο άσχημα παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και να είχαν αλλάξει όλα. Μπορούμε να σκεφτούμε πολλά μετά τον αποκλεισμό. Ό,τι και να πούμε όμως, δεν έχει σημασία πλέον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.