ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μεσίνα: “Μας έβαλε πολλά εμπόδια ο Παναθηναϊκός”

Με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα, έδωσε συγχαρητήρια στον Αλβέρτη και τους παίκτες του "τριφυλλιού", τονίζοντας παράλληλα πως ο νεαρός κόουτς του έκανε τη ζωή δύσκολη.

Μεσίνα:

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και έναν εξαιρετικό προπονητή, που παρότι είναι ρούκι κατάφερε να μας βάλει πολλά εμπόδια και να μας κάνει δύσκολη τη ζωή. Στη μέχρι τώρα πορεία μας στη διοργάνωση αντιμετωπίσαμε όλες τις μεγάλες ομάδες της διοργάνωσης και νομίζω πως τα πήγαμε καλά» είπε αρχικά, δίνοντας συγχαρητήρια στον προπονητή του Παναθηναϊκού.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν μεγάλο πάθος σήμερα κάτι που αποτυπώθηκε στην εξαιρετική μας άμυνα. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για τη στήριξή τους μετά τις δύο ήττες στην Αθήνα, αλλά και τους φιλάθλους μας. Είναι εξαιρετικό να παίζουμε εντός έδρας. Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο σταφ μου για την απίστευτη δουλειά που έκαναν» είπε συμπληρώνοντας ο Ιταλός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.