«Καταρχήν παίζαμε απέναντι σε μια καλή, σκληρή και οργανωμένη ομάδα. Αναμφίβολα στην επίθεση κρίθηκε το παιχνίδι, στον τρόπο που λειτουργήσαμε. Συνολικά η ομάδα στη σειρά, έδειξε και πολύ καλά κομμάτια. Έπαιξε πέντε παιχνίδια, στα τρία από αυτά ήταν πολύ ανταγωνιστική και τα δυο τα κέρδισε. Έχασε το πρώτο στην παράταση και ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, δείξαμε καλά στοιχεία σε όλη τη σειρά», είπε αρχικά ο βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού:

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σημασία που έχει η ισορροπία σε άμυνα και επίθεση: «Και τα δυο κομμάτια πρέπει να δένουν το ένα το άλλο. Δεν είναι αναπόσπαστα. Κάποια πράγματα γεννιούνται από την άμυνα στην επίθεση. Σίγουρα η ομάδα έχει αμυντικογένεια στην οποία στηρίζεται και στα μεγάλα ματς όπως το σημερινό πρέπει να στηριχθεί και στην επίθεση. Σήμερα δεν είχαμε συνοχή, δεν είχαμε καλά ποσοστά. Προσπαθήσαμε όμως, είχαμε 13 επιθετικά ριμπάουντ αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Όσο για το αν χρειάζεται βελτίωση η επίθεση του Παναθηναϊκού, είπε: «Σίγουρα τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε αυτά τα κομμάτια. Πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να το απομονώσουμε από το μυαλό μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, κοιτάζοντας τον επόμενο στόχο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου