ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Δεν κάναμε τίποτα… ήμασταν άδειοι”

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να μπει ποτέ στον αγώνα σύμφωνα με το Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της πέμπτης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε ότι οι παίκτες του παρουσιάστηκαν άδειοι, μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στην Αθήνα.

Αλβέρτης:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του “τριφυλλιού”

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη της και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Μετά από τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε στους δύο αγώνες της Αθήνας, σήμερα παρουσιαστήκαμε άδειοι. Είχαμε την ευκαιρία μας αλλά δεν μπήκαμε ούτε λεπτό στο παιχνίδι. Δεν κάναμε απολύτως τίποτα.

Με εξαίρεση το σημερινό και το δεύτερο ματς οι παίκτες μου έδωσαν ότι είχαν, καταβάλλοντας τρομερή προσπάθεια. Η Ευρώπη τελείωσε για εμάς. Κοιτάζουμε μπροστά και συνεχίζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...