ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου : “Το αφιερώνουμε στον πρόεδρο μας”

Χαρά και δικαίωση νιώθει ο Αναστασίου γι' αυτή την ομάδα όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ενώ αφιέρωσε την κατάκτηση του κυπέλλου στον πρόεδρο της ομάδας ,Γιάννη Αλαφούζο.

Αναστασίου :

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στον OTE TV:

Πως νιώθετε αυτή τη στιγμή;

“Πάνω από όλα χαρά και δικαίωση.Από τη αρχή πιστέψαμε σ’ αυτά τα παιδιά ,πολλοί τους αμφισβήτησαν αλλά αυτοί τους διεψεύσαν. Αυτή η ομάδα έχει και μέλλον. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους οπαδούς των δύο ομάδων. Το κύπελλο το αφιερώνουμε στον πρόεδρο μας Γιάννη Αλαφούζο ,γιατί έχει περάσει πολλά γι΄αυτή την ομάδα”

Επίσης στην συνέντευξη τύπου πρόσθεσε:

«Από την στιγμή περάσαμε τον ΟΦΗ ήξερα ότι θα το πάρουμε είτε παίζαμε με τον ΠΑΟΚ είτε με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι υπεροψία, αλλά η σιγουριά που μου βγάζουν τα παιδιά αυτά, γιατί ξέρω ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα βγάλουν αυτό που πρέπει», εξήγησε ο τεχνικός του τριφυλλιού…

«Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με ρυθμό κάτι που μας βολεύει. Θέλαμε από την αρχή να δείξουμε ότι θα είμαστε το αφεντικό. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εκτός από κάποια διαστήματα με τον Στοχ που τα μαρκαρίσματα δεν έβγαιναν όπως έπρεπε η ομάδα μου ήταν καλύτερη. Εκμεταλλευτήκαμε την ποιότητα των παικτών μας. Ξέραμε που θα χτυπήσουμε τον ΠΑΟΚ. Όλα τα παιδιά ήθελαν το Κύπελλο και τους είπα ότι πρέπει αυτό να το δείξουμε στο αγωνιστικό χώρο», σχολίασε για το παιχνίδι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε συγγνώμη από τον Τάσο Κάκο για τις διαμαρτυρίες του στη φάση του πέναλτι…

«Μου είπαν ότι είναι και του ζητώ συγγνώμη», ανέφερε και συνέχισε…

«Για εμάς δεν σταματά εδώ η χρονιά. Τώρα χτίζεται η ομάδα αυτή. Αποκτά μέταλλο, είναι σημαντικό να κατακτάς τρόπαια. Τα παιδιά αυτά με τη δουλειά τους διέψευσαν τους πάντες. Εμείς όμως συνεχίζουμε τη δουλειά γιατί θέλουμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και στα πλέι-οφ…».

Ο Αναστασίου αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας για τον τελικό…

«Θα έλεγα ότι στις προηγούμενες αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ θα είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις είχαμε εκμεταλλευτεί. Τώρα όποια ευκαιρία κάναμε την αξιοποιούσαμε και αυτό είναι κάτι που έπαιξε ρόλο. Τις τελευταίες ημέρες κάναμε φόκους σε συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Η ποιότητα των παικτών η θέληση και η ταχύτητα μας έκανε πολύ δύσκολο το να μας αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ», ανέφερε και πρόσθεσε μιλώντας για το μυστικό για τις εφετινές εμφανίσεις του ΠΑΟ:

«Η πίστη σε αυτή την ομάδα. Σε όλο το τιμ… Από την Ακαδημία μέχρι και εδώ. Γιατί πολλά παιδιά είναι από την Ακαδημία. Η πίστη η σκληρή δουλειά αλλά και η τακτική προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι. Σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ καλοί τακτικά γιατί σε όλα σε επιτρέψαμε να κάνουν παιχνίδι και να απειλήσουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...