ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα συγχαρητήρια της Νιούκαστλ σε Αμπέντ

Μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η Νιούκαστλ έστειλε συγχαρητήρια στον Μεχντί Αμπέντ (δανεικός στον Παναθηναϊκό) για την κατάκτηση του κυπέλλου με τους πράσινους.

Τα συγχαρητήρια της Νιούκαστλ σε Αμπέντ

Ο σύλλογος από την Αγγλία ανέβασε μια φωτογραφία του Αμπέντ στο twitter και έστειλε συγχαρητήρια σ’ αυτόν για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά :

“Συγχαρητήρια στον δανεικό Μεχντί Αμπέντ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό”, ενώ στην αρθρογραφία τους οι “Magpies” αναφέρουν:“Ο Μεχντί Αμπέντ βοήθησε τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος, με μια πειστική νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ο δανεικός μέσος αγωνίστηκε 75 λεπτά στη νίκη της ομάδας του με 4-1 και τώρα ελπίζει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να προκριθεί στο Champions League”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.