ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα συγχαρητήρια του ΠΑΝ.ΚΙ.

Τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε το ΠΑΝ.ΚΙ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Τα συγχαρητήρια του ΠΑΝ.ΚΙ.

Αναλυτικά:

«Το Παναθηναϊκό Κίνημα εκφράζει τα πιο θερμά και ολόψυχα συγχαρητήριά του στην ομάδα μας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού για την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ύστερα από μια επιβλητική εμφάνιση και την ευχαριστεί για την ονειρική Παναθηναϊκή βραδιά που μας χάρισε.

Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε τυχαία αλλά είναι το αποτέλεσμα της εξαιρετικής προσπάθειας των παικτών μας και του προπονητικού επιτελείου, με πρώτο τον Γιάννη Αναστασίου, την οποία παρακολουθήσαμε όλη τη χρονιά, της στήριξης αυτής της προσπάθειας από τον ενεργό Παναθηναϊκό κόσμο ακόμα και στα δύσκολα και στις ατυχίες και των σωστών κινήσεων της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που βοήθησαν να δουλέψουν όλοι οι συντελεστές της επιτυχίας σε ένα σωστό περιβάλλον.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε βέβαιοι ότι η σημερινή κατάκτηση ενός από τους πιο παλληκαρήσιους τίτλους για την ομάδα μας θα είναι η αρχή για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και για την κατάκτηση και διατήρηση της κορυφής σε όλα τα επίπεδα. Καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να συνειδητοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες που θα δημιουργήσει για την ποδοσφαιρική ομάδα η ακόμα πιο ενεργή και μαζική στήριξή του σε αυτήν.

Καλούμε επίσης όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να βρεθούν κοντά στην ομάδα και στα play-off που ξεκινούν από την Τετάρτη, έτσι ώστε να τη βοηθήσουμε να πετύχει κι εκεί τους στόχους της ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά που μας πρόσφερε τόσες χαρές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.