ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Τιμή μου…»

Ως ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι κατέκτησε το κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε ο Νταβίντ Μέντες το τρόπαιο που πήρε με την ομάδα του στην ιστοσελίδα «Voetbal International».

Μέντες: «Τιμή μου…»

Αναλυτικά:

«Φυσικά είναι διαφορετικό από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, όμως δεν παύει να είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Όταν κατέκτησα το Κύπελλο στην Αυστρία, η Σάλτσμπουργκ ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα, τώρα για τον Παναθηναϊκό αυτός ο τίτλος είχε μεγαλύτερη σημασία.

Εκτός από την κατάκτηση του Κυπέλλου, υπήρχε και η εμπειρία με τους οπαδούς, όπου μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Βεγγαλικά, θόρυβος, παθιασμένοι οπαδοί… Αυτές τις σκηνές μπορείς να τις συναντήσεις μόνο στη Νότια Ευρώπη και δημιουργούν ιδιαίτερα συναισθήματα στους παίκτες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά την λήξη του αγώνα, ήταν ιδιαίτερα έντονο και το πάρτι, καθώς στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα θερμοί. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγαμε σε ένα νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που γύρισα στις έξι το πρωί μετά από έξοδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.