Ο Ισπανός αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» μίλησε στην «Πράσινη», τονίζοντας πως είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, ενώ έκλεισε αφιερώνοντας το κύπελλο στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι η ευχάριστη έκπληξη του Παναθηναϊκού:

«Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Είμαι ένας ακόμα παίκτης της ομάδας και προσπαθώ να δουλεύω συνεχώς για να τη βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτόν τον τίτλο. Ζω ανεπανάληπτες στιγμές και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Το περίμενες ότι στην πρώτη σου σεζόν μακριά από την Ισπανία θα κατακτούσες και τον πρώτο σου τίτλο;

«Η αλήθεια είναι πως στο ξεκίνημα απλά θέλαμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και δεν είχαμε στο μυαλό μας κάποιο τίτλο. Αλλά όσο προχωρούσε η σεζόν, ειδικά στο Κύπελλο αρχίσαμε να πιστεύουμε πως μπορούμε. Ειδικά μετά τον ημιτελικό με τον ΟΦΗ ξέραμε πως είχαμε μεγάλη ευκαιρία και τα καταφέραμε».

Είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας σου έως τώρα;

«Σίγουρα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Κατέκτησα τον πρώτο μου τίτλο σε εθνικό επίπεδο και είναι μοναδικό. Είχα πάρει ένα Πρωτάθλημα σε χαμηλότερη κατηγορία της Ισπανίας, αλλά αυτό το Κύπελλο δεν συγκρίνεται».

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που έχεις την ανάγκη να πεις ευχαριστώ;

«Υπάρχουν πολλοί! Και είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μας στήριξαν εκπληκτικά και στον τελικό σε όλο τον αγώνα και αυτή η κούπα είναι αφιερωμένη σε αυτούς».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS