ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Ζω ανεπανάληπτες στιγμές»

Είναι η αποκάλυψη του φετινού Παναθηναϊκού. Ο Νάνο όταν ήρθε στην Ελλάδα πριν από μερικούς μήνες δεν περίμενε ούτε ο ίδιος πιθανώς την εξέλιξη της ομάδας του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Νάνο: «Ζω ανεπανάληπτες στιγμές»

Ο Ισπανός αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» μίλησε στην «Πράσινη», τονίζοντας πως είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, ενώ έκλεισε αφιερώνοντας το κύπελλο στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι η ευχάριστη έκπληξη του Παναθηναϊκού:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Είμαι ένας ακόμα παίκτης της ομάδας και προσπαθώ να δουλεύω συνεχώς για να τη βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτόν τον τίτλο. Ζω ανεπανάληπτες στιγμές και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Το περίμενες ότι στην πρώτη σου σεζόν μακριά από την Ισπανία θα κατακτούσες και τον πρώτο σου τίτλο;

«Η αλήθεια είναι πως στο ξεκίνημα απλά θέλαμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και δεν είχαμε στο μυαλό μας κάποιο τίτλο. Αλλά όσο προχωρούσε η σεζόν, ειδικά στο Κύπελλο αρχίσαμε να πιστεύουμε πως μπορούμε. Ειδικά μετά τον ημιτελικό με τον ΟΦΗ ξέραμε πως είχαμε μεγάλη ευκαιρία και τα καταφέραμε».

Είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας σου έως τώρα;

«Σίγουρα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Κατέκτησα τον πρώτο μου τίτλο σε εθνικό επίπεδο και είναι μοναδικό. Είχα πάρει ένα Πρωτάθλημα σε χαμηλότερη κατηγορία της Ισπανίας, αλλά αυτό το Κύπελλο δεν συγκρίνεται».

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που έχεις την ανάγκη να πεις ευχαριστώ;

«Υπάρχουν πολλοί! Και είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μας στήριξαν εκπληκτικά και στον τελικό σε όλο τον αγώνα και αυτή η κούπα είναι αφιερωμένη σε αυτούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...