ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφασίστηκε το πριμ

Μετά από συζήτηση των παικτών του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νταμπίζα στη σημερινή προπόνηση, αποφασίστηκε το ύψος του πριμ που θα λάβουν οι ποδοσφαιριστές.

Αποφασίστηκε το πριμ

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα μοιραστούν το ποσό των 200.000 ευρώ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στα χρήματα που θα πάρει η ΠΑΕ από την κατάκτηση του τροπαίου. Οι παίκτες θα διαχειριστούν το ποσό, ως προς το πώς θα μοιραστεί στον κάθε παίκτη, ενώ ένα μέρος των χρημάτων θα δοθεί στο υπαλληλικό προσωπικό.

Επίσης στα χέρια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, βρίσκονται και οι εκθέσεις του Γιάννη Αναστασίου για την παρουσία των παικτών τη φετινή σεζόν, που ολοκληρώνεται σιγά-σιγά. Η αξιολόγηση του φακέλου θα γίνει μετά το τέλος των πλέι οφ, όπου θα ληφθούν και οι όποιες αποφάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.