ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βασίλης Μοιρώτσος

Αφήστε τις συγκρίσεις και απολαύστε το(ν)

Ο Βασίλης Μοιρώτσος βαρέθηκε να ακούει για το αν ο Μπεργκ είναι καλύτερος του Σισέ και ζητά απάντηση στο ερώτημα: θα τους θέλατε και τους δύο στην ομάδα σας;

Αφήστε τις συγκρίσεις και απολαύστε το(ν)

Έχει αρχίσει να γίνεται σχεδόν κουραστική αυτή η σύγκριση μεταξύ του Μπεργκ και του Σισέ. Το είπαμε μία, το είπαμε δύο, το αναλύσαμε τρεις, την τέταρτη το ξεχειλώσαμε. Κάθε φορά που ο Σουηδός κάνει μαγικά μέσα στο γήπεδο, σημειώνει γκολάρες, καταθέτει την αξία του και την ψυχή του, εμφανίζονται μερικοί και αρχίζουν να συζητούν αν είναι καλύτερος του Σισέ, αν κάνει περισσότερες δουλειές μέσα στο γήπεδο, αν είναι πιο όμορφος κι αν έχει πιο ωραία γκόμενα.

Παρατηρούσα σχόλια αναγνωστών σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και έφταναν σε σημείο να τσακωθούν μεταξύ τους για να υπερασπιστούν οι μεν τον Τζιμπρίλ και οι δε τον Μάρκους. Αντί να χαίρονται που έχουν δει τα τελευταία τέσσερα χρόνια αυτούς τους δύο παιχταράδες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ψάχνουν να βρουν γωνία στο δεκάρικο. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα όλο αυτό. Κανένα. Παιχταράς ήταν ο Σισέ, παιχταράς είναι και ο Μπεργκ. Killer από τους λίγους, τους ελάχιστους, ήταν ο Σισέ, killer είναι και ο Μπεργκ. Τόσο απλό.

Όλοι εκείνοι που φτάνουν να τσακώνονται, ας σκεφτούν την απάντηση σε ένα πολύ εύκολο ερώτημα: θα θέλατε να τους βλέπατε και τους δύο στην ίδια ομάδα; Δίπλα δίπλα σ’ ένα σχήμα με δύο φορ; Εύκολο, δεν νομίζετε; Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι να απολαύσουν αυτό τον παιχταρά που βρίσκεται στην ομάδα τους. Να χαρούν με τα γκολ του, να χειροκροτήσουν τις ενέργειές του, να λατρέψουν τον ηγετικό του χαρακτήρα, να βάλουν την αφίσα του στο δωμάτιό τους, πλάι σε άλλους μεγάλους που πέρασαν από την ομάδα. Πλάι στον Βαζέχα, στον Μπορέλι, στον Σόουζα, στον Τζιμπρίλ…

ΥΓ: Η κούπα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από ένα Κύπελλο. Τα γκολ του Μπεργκ σήμαναν την επιστροφή. Τα βεγγαλικά στον αττικό ουρανό «υπέγραψαν» τον πρώτο από μια σειρά τίτλων που ακολουθούν. Τα νέα παιδιά μπορούν να αποτελέσουν τον κορμό της αυριανής Εθνικής. Και ο Γιάννης Αναστασίου να εξελιχθεί στον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου…

ΥΓ.1: Ο Παναθηναϊκός οφείλει να θέσει έναν και μοναδικό στόχο την επόμενη σεζόν: το πρωτάθλημα. Τελεία και παύλα…

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.