ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Τρόφιμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 13

Πήγαν τρόφιμα οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13 στους κρατούμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην ΓΑΔΑ!

Τρόφιμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 13

Εκπρόσωποι των οργανωμένων του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα της Θύρας 13,  βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (27/4) στην ΓΑΔΑ και έδωσαν τρόφιμα και νερό στους συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα την επομένη μέρα τους συνόδεψαν με μηχανοκίνητη πορεία μέχρι τα διόδια τον Αφιδνών, προκειμένου να μην υπάρξουν επεισόδια με οπαδούς άλλης ομάδας καθώς η αστυνομία δεν συνόδευσε το λεωφορείο που έβαλε η ΠΑΕ για τους 18 συλληφθέντες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE