ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φρεσκάρισμα ενόψει Ατρομήτου

Με στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα των πλεί οφ, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (30/4), στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Γιάννης Αναστασίου, θα παρατάξει το "τριφύλλι" με αλλαγές φρεσκάροντας την 11άδα, ενώ απόντες θα είναι οι Ντίνας, Ρισβάνης και Μπαϊράμι.

Φρεσκάρισμα ενόψει Ατρομήτου

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί, πλέον, ιστορία για τον Παναθηναϊκό! Η σεζόν δεν τελείωσε με το 4-1 επί του ΠΑΟΚ και την επιστροφή στους τίτλους, καθώς υπάρχει ο μεγάλος στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ.

Το «τριφύλλι» καλείται να δείξει την ίδια εικόνα. Αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο εκτός έδρας και με την παρουσία περίπου 8οο πιστών του.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το απόγευμα της Τρίτης στο Κορωπί, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει κάπως την ενδεκάδα του Κυπέλλου.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.864 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Την 20μελή αποστολή αποτελούν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς. Εκτός έμειναν οι Ντίνας, Ρισβάνης και Μπαϊράμι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.