ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δε χάνει η Ρεάλ στο Μόναχο

Έφτασε η μέρα που θα μάθουμε τη μία από τις δύο ομάδες που θα δώσει φέτος το «παρών» στο μεγάλο τελικό του Champions League στη Λισαββώνα.

Δε χάνει η Ρεάλ στο Μόναχο

Σήμερα η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό του 1-0 σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Κατά τα άλλα το σημερινό κουπόνι μας είναι «φτωχό», ωστόσο αύριο έχουμε την έναρξη των ελληνικών πλέι οφ με τις αναμετρήσεις Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης.

Κρατάει η Ρεάλ στο Μόναχο

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Champions League με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου σε απόδοση 2.15. Αν και στην αναμέτρηση με την Οσασούνα το Σάββατο ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε «ανάσες» σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του, η Ρεάλ έκανε επίδειξη δύναμης και επικράτησε 4-0, παραμένοντας στο «κόλπο» της διεκδίκησης του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Ήταν η τέταρτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την τελευταία της ήττα την υπέστη στη Γερμανία, από την Ντόρτμουντ με 2-0 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μαδριλένοι ταξίδεψαν στο Μόναχο με στόχο να υπερασπιστούν το 1-0 με το οποίο επικράτησαν στον πρώτο αγώνα και ο Κάρλο Αντσελότι δε φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει πολλά σε επίπεδο τακτικής σε σχέση με εκείνη την αναμέτρηση. «Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο τακτικό κομμάτι σε σχέση με το παιχνίδι της Μαδρίτης, αλλά δε θα είναι μεγάλες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός για να συμπληρώσει: «Σημαντικότερη από την τακτική είναι ψυχή. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Είτε παίξουμε 4-4-3 είτε 4-4-2, οι διαφορές σε επίπεδο τακτικής δεν είναι μεγάλες. Προτεραιότητα μας είναι να πετύχουμε ένα γκολ». Καλούμενος, δε, να απαντήσει αν η ομάδα του είναι διατεθειμένη να παίξει κατενάτσιο, απάντησε: «Για εμάς τους Ιταλούς το κατενάτσιο δεν είναι… κακή λέξη γιατί στο παρελθόν έχει φέρει επιτυχίες». Γκάρεθ Μπέιλ, Πέπε και Καρίμ Μπενζεμά ήταν μεταξύ αυτών δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Οσασούνα, αλλά σήμερα θα βρίσκονται εκτός απροόπτου στην ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Ίκερ Κασίγιας, ενώ επανέρχονται στο βασικό σχήμα οι Καρβαχάλ, Κοεντράο και Τσάμπι Αλόνσο. Με 4-3-3 αναμένεται να παραταχθεί η Ρεάλ, με τους Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς και Ντι Μαρία στο κέντρο και Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά στην επίθεση.

Απουσία άμυνας για τον κουρασμένο ΟΣΦΠ και Over με την Κηφισιά

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου για την Α1 Ανδρών επιλέγουμε το Over 149.5 πόντους στην αναμέτρηση ΑΕΝΚ Δημούλας – Ολυμπιακός σε απόδοση 1.88. Ο Ολυμπιακός είναι αδιάφορος και κουρασμένος και αντιμετωπίζει στην Κηφισιά την εξαιρετική ΑΕΝΚ. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός είχε νικήσει πολύ δύσκολα 69-64. Ενδιαφέρον για νίκη έχει μονάχα η ΑΕΝΚ που θέλει να διατηρηθεί στην πέμπτη ή στην έκτη θέση ώστε να αποφύγει στα πλέι-οφ τον Ολυμπιακό. Το χάντικαπ +12.5 των γηπεδούχων θα αποτελούσε επιλογή αλλά οι απουσίες των Κρόκερ και Γκάρετ μας απωθούν. Συνήθως σε τέτοια παιχνίδια λείπουν οι άμυνες λόγω βασικά της κούρασης του Ολυμπιακού. Οι παίχτες του Ολυμπιακού είναι κουρασμένοι από πέντε δυνατούς αγώνες σε 10 μέρες και το μόνο που δεν θα σκεφτούν σήμερα είναι η άμυνα. Κάτι ανάλογο έγινε με τους κουρασμένους παίχτες της Ρεάλ που έδωσαν αγώνα με την Βαλένθια την Κυριακή και ηττήθηκαν 105-110 (χωρίς παράταση). Η ΑΕΝΚ είναι μια εξαιρετική επιθετικά ομάδα και παρά τις απουσίες των δύο Αμερικανών έχει έφεση στο σκορ σκοράροντας 80 πόντους ανά παιχνίδι στην έδρα της. Προβλέπουμε ένα χαλαρό παιχνίδι και η επιλογή είναι το Over 149.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοίχημα, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE