ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Σπηλιωτόπουλος για το νέο μουσείο του Παναθηναϊκού

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών ,Άρης Σπηλιωτόπουλος , σε ομιλία του στο Θησείο "έριξε" την ιδέα για να στεγαστεί το νέο μουσείο του Παναθηναϊκού στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα».

Ο Σπηλιωτόπουλος για το νέο μουσείο του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ομιλία του στο Θησείο:

«Η πολιτισμική, συλλογική, ιστορική μνήμη της Αθήνας, είναι συνδεδεμένη και με την ιστορία της ομάδας της, τον Παναθηναϊκό. Σε αυτόν εδώ το χώρο (σ.σ πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα») θα μπορούσε να φιλοξενηθεί προσωρινά το Μουσείο του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι κάτοικοι της Αθήνας, να δουν και την ιστορία μιας ομάδας, που προσέφερε πάρα πολλά στην πόλη μας. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα συμβολικό εισιτήριο τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού, προκειμένου να είναι πολύ πιο εύκολη η μετάβαση στα καινούρια κτίρια, μόλις οι καινούριες αυτές εγκαταστάσεις υπάρξουν. Σε κάθε περίπτωση με αυτόν τον τρόπο αγκαλιάζουμε και κυρίως εμπράκτως στηρίζουμε την Παναθηναϊκή οικογένεια»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.