ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στη Βούλα για το εισιτήριο των τελικών

Με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του "τριφυλλιού", φιλοξενείται από τον Πρωτέα στη Βούλα την Τετάρτη (30/4 20:00).

Στη Βούλα για το εισιτήριο των τελικών

Στην τελευταία πράξη της ημιτελικής φάσης της Α1 καλαθοσφαίρισης γυναικών, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας στις 8μ.μ τον Πρωτέα Βούλας με στόχο να «τσεκάρει» το εισιτήριο που θα τον στείλει στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Αυτό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι της σειράς με τις δυο ομάδες να μετρούν στην ημιτελική φάση από ένα παιχνίδι, όπως άλλωστε συνέβη και στην κανονική περίοδο. Οι παίκτριες της Γιασεμής Σαμαντούρα θέλουν να μπουν συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το τέλος προκειμένου να πάρουν την πρόκριση μέσα στην έδρα ενός μαχητικού αντιπάλου.

Οι «πράσινες» θα έχουν τη συμπαράσταση εξήντα πιστών φίλων του Τριφυλλιού (σ.σ δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια), ο οποίοι θα στηρίξουν την προσπάθειά τους αυτή.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 30/04/2014

Διαιτητές-Κομισάριοι Α1 Γυναικών 3η αγωνιστική – Γ’ φάση (πλέι οφ) Βούλας 20.00 ΑΕΟ Πρωτέας Β. – Παναθηναϊκός Ανδρικόπουλος Μαλανδρής (Κορασίδης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.