ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό

Πειθαρχική δίωξη άσκησε στον Παναθηναϊκό ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για πρόκληση «εκτεταμένων επεισοδίων» στον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών για το «τριφύλλι».

Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό

Το κατηγορητήριο για το «τριφύλλι» είναι αρκετά βαρύ, ενώ σε κίνδυνο βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί να θεωρηθεί υπότροπος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη και στις δυο ΠΑΕ, για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του προηγούμενου Σαββάτου, εντός και εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 (περ. α, β, γ και δ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 περ. α και γ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στις 26/4)».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Contra.gr οι «πράσινοι» κινδυνεύουν  με πρόστιμο 50.000 έως 120.000 ευρώ αν τα επεισόδια έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου, με πρόστιμο 60.000 έως 140.000 ευρώ αν τα επεισόδια έγιναν στις κερκίδες, με 1 έως 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, με πρόστιμο 70.000 έως 200.000 ευρώ, 2 έως 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών αν τα επεισόδια έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.