ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Δεν με ικανοποιεί ο ένας πόντος»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην Συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Δεν με ικανοποιεί ο ένας πόντος»

Η απογοήτευση του Έλληνα κόουτς έγκειται στο γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο παρότι είχε τις ευκαιρίες. Παράλληλα αναφέρθηκε στον Πέτριτς τονίζοντας πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του, ενώ σε ερώτηση για το γιατί δεν ξεκίνησε τον Μπεργκ στη βασική ενδεκάδα, απάντησε πως ήταν θέμα τακτικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Πάντα το πρώτο παιχνίδι μετά την κατάκτηση Κυπέλλου αποτελεί ένα στοίχημα για την εικόνα που θα έχει η ομάδα μετά. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή με βάση τις συνθήκες. Είχε ζέστη, το γήπεδο ήταν βαρύ, κάναμε αλλαγές. Αν ήμασταν προσεκτικοί θα μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είχε και ο Ατρόμητος κάποιες φάσεις από λάθη δικά μας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης χάσαμε την ευκαιρία να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Αντιδράσαμε, χάσαμε ευκαιρίες. Κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, κάτι που άλλαξε την εικόνα μας και το σχήμα μας. Ανταποκριθήκαμε.

Μείναμε με δέκα παίκτες απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Παίζαμε με δέκα και έκανε πιο δύσκολη την αποστολή μας. Είχαμε την ευκαιρία με τον Καρέλη αλλά και ο Ατρόμητος είχε την φάση με τον Παπαδόπουλο. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Πλέον κοιτάμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Να δούμε πως είναι και οι τραυματίες για το πως θα προετοιμαστούμε».

Είστε ικανοποιημένος από τον πόντο;

«Είμαι απογοητευμένος. Ήθελα τους τρεις πόντους. Ο ένας δεν με ικανοποιεί».

Δεχθήκατε ένα γκολ από αδράνεια σε στημένη φάση.

«Γενικά στο δεύτερο μισό δεχθήκαμε ελάχιστα γκολ από φάουλ ή από κόρνερ. Σαν ομάδα και σαν λειτουργία είμαστε καλά. Είπαμε πως ο Ατρόμητος θα μπορούσε να μας απειλήσει μόνο από στημένες φάσεις. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση σε εκείνο το σημείο. Θέλαμε τους τρεις πόντους. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Ήμασταν καλύτεροι. Ήταν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και όχι τίποτα άλλο».

Τι συμβαίνει με τους τραυματίες Ατζαγκούν, Λαγό και Αμπέντ;

«Δεν είναι μυϊκοί τραυματισμοί αλλά χτυπήματα πάνω σε φάσεις».

Δεν κερδίσατε ούτε σήμερα τον Ατρόμητο. Λέει κάτι αυτό; 

«Δεν είναι κάτι άσχημο, ο Ατρόμητος είναι πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Είναι τυχαίο ότι δεν τους έχουμε νικήσει ακόμη. Όπως και σήμερα είχαμε φάσεις να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Όσο τους αφήνεις ζωντανούς, μπορούν να σου κάνουν την ζημιά. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τους κερδίσουμε στο τέταρτο παιχνίδι».

Είστε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πέτριτς;

«Η γενική του εικόνα με άφησε ικανοποιημένο. Έπαιξε απέναντι σε ένα πολύ σκληρό και δυνατό δίδυμο. Δούλεψε πολύ για την ομάδα. Σίγουρα λέει κάτι ότι δεν τελείωσε τις φάσεις αλλά ότι βρέθηκε εκεί είναι θετικό. Η φυσική του κατάσταση πάει από το καλό στο καλύτερο. Και ο ίδιος δουλεύει και ο ίδιος προσπαθεί. Στα επόμενα παιχνίδια θα δείξει την ποιότητα, αυτό θέλουμε και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει».

Γιατί δεν ξεκίνησε ο Μπεργκ;

«Ήταν θέμα τακτικής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...