ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αστυνομική βία στο Περιστέρι

Επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ατρόμητου και σε δυνάμεις των ΜΑΤ ξέσπασαν στο γήπεδο του Περιστερίου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, όταν σεκιούριτι των γηπεδούχων χτύπησε ένα παιδί στον αγωνιστικό χώρο.

Αστυνομική βία στο Περιστέρι

Όλα ξεκίνησαν όταν στο γήπεδο εισήλθαν μικρά παιδιά για να πάρουν φανέλες από τους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου, όπως συνηθίζεται σε πολλά γήπεδα. Κάποιος από την εταιρία σεκιούριτι, χτύπησε ένα παιδάκι, προκαλώντας έτσι την έκρηξη των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η εισβολή μερίδας των οπαδών του Ατρόμητου στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι προσπάθησαν να προπηλακίσουν τον σεκιούριτι.

Ακολούθως στο γήπεδο εισέβαλε μια διμοιρία των ΜΑΤ με τα επεισόδια να γενικεύονται. Παράλληλα οι φίλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Αστυνομίας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διμοιρία της Αστυνομίας άρχισε να χτυπά του φίλους του Ατρόμητου απρόκλητα, με τα γκλομπ οι οποίοι ήταν ανήμποροι να αμυνθούν. Στη συνέχεια στο γήπεδο εισέβαλλαν και κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους τα έβαλαν με την Αστυνομία, οι άνθρωποι της οποίας χρησιμοποιώντας ανεξήγητα βία, προσπαθούσε να απωθήσει τον κόσμο.

Η Αστυνομία προέβη στο τέλος σε τέσσερις συλλήψεις. Η παρέμβαση του προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού βοήθησε στον να εξομαλυνθεί η κατάσταση, όταν ο ίδιος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει στην εκτόνωση της κατάστασης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.